Még mindig “Álom álom…” Vermes Timea és Massányi Viktor

Ugye megmondtam, hogy nem olyan egyszerű a kép-, hang- és videóturkálás! A webmester bizonyára halkan sikongat és rágja a körmét, mert még mindig nálam vannak a relikviáim; hol az egyikbe hallgatok bele, hol a másikba kukucskálok.

Néha csóválom a fejemet, hogyan lehet ennyire megcsúszni egy előadáson, hogyan nem fütyült néha a közönség? Aztán egy hang, egy emlék – és én elmélázom. Nem is hallom igazán a dalt, mert messze járnak a gondolataim. Közös próbák, közös fellépések, közös dalok. Vagy éppen nem közös dal, hanem egy próba. Vagy egy kávé a pécsi Király utca valamelyik teraszán, és hosszan tartó szakmai beszélgetés.

A megújult honlapom nyitó bejegyzése Massányi Viktor és Vermes Timea (azaz: jómagam) kettősének hangfelvételét tartalmazta, és most megtaláltam a számítógép egyik szegletében ugyanennek a számnak a videóját, amelyet most megosztok mindenkivel:

MEGOSZTÁS

Minden vélemény fontos!

Engedélyezett tag-ek:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>