Vermes Tímea – értekezés a kilóim számáról, Porta Bella Vita 2. rész

Avagy mi történt az egy hét alatt

Remekül vagyok, fogytam másfél kilót!

Nem éheztem, csak az ízek hiányoztak néha, de tudtam, hogy vacsira majd eszem valami finomat. Nem túl sokat, és nem túl későn! És ittam folyamatosan. Teát hidegen citrommal.

Nos, az igazságot megvallva, még édességet is ettem, persze csak mértékkel, és mindig az adott étkezéshez csatolva.

A legjobb és legmegnyugtatóbb érzés számomra az, hogy kontrollálni tudom a súlyomat. Nekem mindig ez a legnehezebb. És mivel rengeteg módszert kipróbáltam már, tudok különbséget tenni.

Önmagában véve minden fogyókúra hatásos, amennyiben betartja az ember. Fogytam már szerepért tíz kilót 12 nap alatt, a premierre karcsú voltam és szuper csaj, aztán 12 kilót híztam vissza a következő egy-két hónapban.

A legjobb, ha életmódváltás következtében fogyunk. Ez a legtökéletesebb. Mozgás, és egészséges étrend, ami tökéletes formában tart folyamatosan. Én erre nem vagyok képes hosszú távon, sajnos.

Eleve a munkám sem teszi lehetővé, mert kiszámíthatatlan és folytonos utazással jár. De azért igyekszem mindig beiktatni hosszabb-rövidebb szakaszokban a sportot és az egészséges táplálkozást.

Most viszont találtam valamit, amivel a rendszertelenebb időszakokban is rendszerezni tudom a testsúlyomat.

Megint csak hálás vagyok ezért Beának es a Porta Bella Vita szalonnak!

Egyenlőre ennyi, még kell fogynom kicsit, aztán súlymegtartás következik.

Erről is írok majd.

(Megjelent a Porta Bella Vita honlapján. Aki kíváncsi az 1. részre, az kattintson a megadott hivatkozásra.)

 

MEGOSZTÁS

Minden vélemény fontos!

Engedélyezett tag-ek:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>