Vermes Tímea hivatalos honlapja útnak indult

“Hölgyeim és Uraim! Vermes Tímea opera-, operett-, musical énekes színésznő hivatalos honlapja ezennel megnyitottnak nyilváníttatott! Fogadják szeretettel, olvassák, szóljanak hozzá, tájékozódjanak! Nevessünk és nevessünk együtt!”

Szépen, lassan, lábujjhegyen útjára indítottuk Vermes Tímea hivatalos honlapját – vagy, hogy egészen pontosak legyünk: önállóan útnak indult, és mi hagyjuk, hogy tanuljon járni… 🙂

Mi is történt valójában?

“Most már aztán tényleg ideje lenne, ha a régi honlapomat valami újra cserélnénk!” – jelentette ki Vermes Tímea egy álmos vasárnap délután otthon, a családi körben.

“Van neked több ismerősöd, kérd meg őket, hogy segítsen összeállítani egyet”- érkezett a dörmögő reakció, és a szót tett követte; hétfőn már az illetékesre “borította” Timi az összes elképzelését. Nos, ebből az összesből a fele is sok lett volna, így abban maradtak, hogy több vázlatot készítenek, amelyből kiválaszthatja, hogy melyik áll legközelebb az elképzeléséhez.

Ahogyan az már csak lenni szokott, a jövőbeli honlap tervezete az “internet mögé” került (ami azt jelenti, hogy az interneten fejlesztik, de a cím ismeretének hiánya okán csak az érdekeltek láthatják, a nyilvánosság nem), majd az alig 4.613,56 “változtatási kérést” követően kialakult a fő váz, némi tartalommal, és azzal, hogy a tulajdonos kiválaszt egy csomó tematikus képet, videót, korábbi írást, és amikor ezek felkerülnek, a nyilvánosság számára is megnyílhat a honlap.

Nos, a képek megvannak, az eseménynaptár adatainak egy része is megvan, csak éppen válogatni, rendszerezni, méretezni kellene, és husss, máris készen lennénk.

Mivel ez egy beláthatónak tűnő időn belül el kell(ene), hogy készüljön, a honlap úgy lett beállítva, hogy a tervezett időt követően váltson automatikusan nyilvános megjelenésre.

Automatikusan váltott. Megjelent a honlap. A feladatok pedig maradtak változatlanul feltornyosulási alakzatban. 🙂

Most már mindegy, buta dolog lenne kirakni, visszavonni, kirakni, megint visszatenni. A tiki-taki helyett azt választottuk, hogy a még hátralévő dolgokat folyamatosan, a nyilvánosság előtt pótoljuk.

Nem maradt más hátra, mint közölni:

“Hölgyeim és Uraim! Vermes Tímea opera-, operett-, musical énekes színésznő hivatalos honlapja ezennel megnyitottnak nyilváníttatott! Fogadják szeretettel, olvassák, szóljanak hozzá, tájékozódjanak! Nevessünk és nevessünk együtt!”

MEGOSZTÁS

Minden vélemény fontos!

Engedélyezett tag-ek:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>